Dubai

Her finder du billetter til seværdigheder og sightseeingture og mere i Dubai. Forudbestil dine billetter og ture hjemmefra og sikre din plads på populære ture! Tag på en klassisk sightseeingtur, spring køen over til Burj Khalifa, køb Hop-af Hop-på billetter, bestil et cruise eller book en frokost i Burj Al Arab.

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Dubai Hop-af Hop-på

Dubai Hop-af Hop-på

Nyd friheden og fleksibiliteten med sightseeing i dit eget tempo! Bestil dine Hop-af Hop-på billetter hjemmefra og så er du klar til at udforske Dubai og alle byens seværdigheder. Der er gratis audioguides og særlige guides til børn ombord!

Fra 562 kr
Dubai sne- og skipark

Dubai sne- og skipark

Besøg verdens største snepark - Ski Dubai. Mød pinvignerne, stå på ski eller snowboard, kælk ned af bakkerne, tag en skilektion eller kast dig ud i en sneboldskamp med din familie. Der er masser at lave for alle aldre og niveauer. Bestil dine billetter hjemmefra og spring køen over til parken.

Fra 512 kr
Middag i ørknen

Middag i ørknen

Prøv en middag og show i ørknen! Nyd en magisk aften på Al Hadheerah i Bab Al Sham, regionens første traditionelle udendørs arabiske ørkenrestaurant. Du blive spise og blive underholdt som en konge. Mavedansere, live bands og et ridetur på en kamel er blot en del af din arabiske nat i ørknen!

Fra 937 kr
Ørkensafari med grillbuffet

Ørkensafari med grillbuffet

5.0
(1)

Du kan ikke besøge Dubai uden også at tage en tur ud i ørknen! Oplev suset med en rustjebanekøretur i sandklitterne midt ude i ørknen, besøg en autentisk Beduin-lejr, hvor du får serveret en dejlig grillmiddag under stjernerne!

Fra 490 kr
Morgentur til ørkenen

Morgentur til ørkenen

Kom med og oplev hvor sjovt der kan være i ørkenen! Lad vores erfarne safarichauffør tage dig ud på en spændende rejse. Mærk suset, som du kører gennem sandklitterne, besøg en kamelfarm og prøv en ny og sjov sport - sandboarding! Sikre dig din plads på denne sjove tur, bestil hjemmefra!

Fra 469 kr
Aftentur til ørkenen

Aftentur til ørkenen

Tag på en uforglemmelig rejse ud i ørknen i en vintage Land Rover. Din erfarne guide køre dig rundt, så du kan spotte eksotisk dyreliv, besøge en Beduin-lejr, ride på en kamel, nyde en middag under stjernerne og meget mere. Bestil din plads på denne fantastiske tur hjemmefra!

Fra 1239 kr
Frokost i Burj Al Arab

Frokost i Burj Al Arab

Nyd en dejlig frokost i den ikoniske bygning Burj Al Arab - et arkitektonisk vidunder og Dubais mest genkendelige vartegn. Nyd den fantastiske udsigt over Den Persiske Golf, mens du nyder et bredt udsnit af både arabisk og international kogekunst. Det er et popular sted, så sørg for at bestil i forvejen!

Fra 1729 kr
Klassisk Dubai sightseeingtur

Klassisk Dubai sightseeingtur

4.0
(1)

Dubai er en by, som byder på en ny oplevelse efter hvert sving du tager i en interessant kombination af nyt og gammelt. Det er Mellemøstens største turistattraktion og på denne tur vil du se hvorfor.

Fra 325 kr
Privat shoppetur i Dubai

Privat shoppetur i Dubai

Shop amok i Dubai! Din lokale guide vil at vise dig alle de rigtige steder. Du vil besøge et traditionelt arabisk marked, Dubai Gold Souk og den berømte Karama Souk. Turen inkluderer også Dubai Mall, verdens største shoppingcenter. Få en plads på denne sjove tur, bestil hjemmefra!

Fra 937 kr
Middagscruise

Middagscruise

Tilbring en aften på et romantisk middagscruise i Dubai. Nyd en lækker gourmetmiddag med drikkevarer, mens du nyder den live underholdning og den spetakulære udsigt. Bestil dit cruise hjemmefra og overrask din bedre halvdel med en romantisk aften i Dubai.

Fra 1311 kr
Yas Waterworld med transfer

Yas Waterworld med transfer

Plask rundt i Abu Dhabis største vandland - Yas Waterworld! Med 43 fantastiske forlystelser og rutchebaner er du garanteret en sjov dag for hele familien! Med billetterne med hjemmefra kan du springe køen over til det populære vandland og undgå at spilde dyrebar familietid på at stå i kø.

Fra 1189 kr
Dansk