Seværdigheder

Du kan ikke besøge Dubai uden at besøge en af byens mange attraktioner så som verdens højeste bygning Burj Khalifa, det ikoniske hotel Burj Al Arab, eller hvad med en tur i Ferrari World og et besøg på et af verdens største vandlande?

Billetter til Seværdigheder

Det moderne Dubai med Burj Khalifa

Det moderne Dubai med Burj Khalifa

Dubai er unægteligt en af verdens mest interessante turistattraktioner, kom med os og se hvorfor! Det moderne Dubai har alt fra imporende, moderne skyscrapere til charmende, traditionelle souks. Spring køen over til verdens højeste bygning - Burj Khalifa og nyd den imponerende udsigt. Bestil dine billetter hjemmefra og begynd nedtællingen.

Fra 751 kr
Frokost i Burj Al Arab

Frokost i Burj Al Arab

Nyd en dejlig frokost i den ikoniske bygning Burj Al Arab - et arkitektonisk vidunder og Dubais mest genkendelige vartegn. Nyd den fantastiske udsigt over Den Persiske Golf, mens du nyder et bredt udsnit af både arabisk og international kogekunst. Det er et popular sted, så sørg for at bestil i forvejen!

Fra 1543 kr
Burj Khalifa - Spring køen over

Burj Khalifa - Spring køen over

Spring køen over til Dubais mest ikoniske bygning - Burj Khalifa! Burj Khalifa er den højeste bygning i verden og et must at besøge når du besøger Dubai! Du kan vælge mellem billetter til At The Top på 124. etage eller At The Top Sky Experience på 125. og 148. etage.

Fra 257 kr
Dubai sne- og skipark

Dubai sne- og skipark

Besøg verdens største snepark - Ski Dubai. Mød pinvignerne, stå på ski eller snowboard, kælk ned af bakkerne, tag en skilektion eller kast dig ud i en sneboldskamp med din familie. Der er masser at lave for alle aldre og niveauer. Bestil dine billetter hjemmefra og spring køen over til parken.

Fra 475 kr
Ferrari World med transfer

Ferrari World med transfer

Nyd en dag fyldt med sjov og hurtige biler i den fantastiske Ferrari World i Adu Dhabi! Prøv verdens hurtigste rutchebane, Formula Rossa, og mange andre nervepirrende forlystelser! Turen inkluderer afhentning på dit hotel i Dubai til Ferrari World i Abu Dhabi.

Fra 949 kr
Yas Waterworld med transfer

Yas Waterworld med transfer

Plask rundt i Abu Dhabis største vandland - Yas Waterworld! Med 43 fantastiske forlystelser og rutchebaner er du garanteret en sjov dag for hele familien! Med billetterne med hjemmefra kan du springe køen over til det populære vandland og undgå at spilde dyrebar familietid på at stå i kø.

Fra 949 kr
Dansk