Sightseeing

Oplev Dubai med en af vores mange spændende sightseeingture. Nyd Dubai fra vandet, vejen eller luften. Her kan du finde guidede ture rundt i Dubai, Hop-af Hop-på sightseeingture og cruises.

Billetter til Sightseeing

Klassisk Dubai sightseeingtur

Klassisk Dubai sightseeingtur

4.0
(1)

Dubai er en by, som byder på en ny oplevelse efter hvert sving du tager i en interessant kombination af nyt og gammelt. Det er Mellemøstens største turistattraktion og på denne tur vil du se hvorfor.

Fra 276 kr
Dubais top fem

Dubais top fem

Oplev Dubais top fem seværdigheder på denne fantastiske sightseeing tur. Besøg Saga World Dubai, udforsk Dubai Marina med båd, besøg den menneskeskabte ø Palm Jumeirah og Souk Al Bahar. Kom op i Burj Khalifas 'At The Top' og nyd en fusionsbuffet på Armani hotel. Bestil din tur hjemmefra!

Fra 1147 kr
Privat shoppetur i Dubai

Privat shoppetur i Dubai

Shop amok i Dubai! Din lokale guide vil at vise dig alle de rigtige steder. Du vil besøge et traditionelt arabisk marked, Dubai Gold Souk og den berømte Karama Souk. Turen inkluderer også Dubai Mall, verdens største shoppingcenter. Få en plads på denne sjove tur, bestil hjemmefra!

Fra 1189 kr
Middagscruise

Middagscruise

Tilbring en aften på et romantisk middagscruise i Dubai. Nyd en lækker gourmetmiddag med drikkevarer, mens du nyder den live underholdning og den spetakulære udsigt. Bestil dit cruise hjemmefra og overrask din bedre halvdel med en romantisk aften i Dubai.

Fra 1034 kr
Dubai Hop-af Hop-på

Dubai Hop-af Hop-på

Nyd friheden og fleksibiliteten med sightseeing i dit eget tempo! Bestil dine Hop-af Hop-på billetter hjemmefra og så er du klar til at udforske Dubai og alle byens seværdigheder. Der er gratis audioguides og særlige guides til børn ombord!

Fra 460 kr
Dansk