Ørkensafari

Tag på en eventyrlig ørkensafari i Dubai! Vi tilbyder både ørkenturer om morgenen og aftenen, og med eller uden middag under stjernerne. Nyd mavedansernes dans, rid på en kamel og kør rundt i sandklitterne.

Billetter til Ørkensafari

Middag i ørknen

Middag i ørknen

Prøv en middag og show i ørknen! Nyd en magisk aften på Al Hadheerah i Bab Al Sham, regionens første traditionelle udendørs arabiske ørkenrestaurant. Du blive spise og blive underholdt som en konge. Mavedansere, live bands og et ridetur på en kamel er blot en del af din arabiske nat i ørknen!

Fra 1430 kr
Ørkensafari med grillbuffet

Ørkensafari med grillbuffet

5.0
(1)

Du kan ikke besøge Dubai uden også at tage en tur ud i ørknen! Oplev suset med en rustjebanekøretur i sandklitterne midt ude i ørknen, besøg en autentisk Beduin-lejr, hvor du får serveret en dejlig grillmiddag under stjernerne!

Fra 475 kr
Aftentur til ørkenen

Aftentur til ørkenen

Tag på en uforglemmelig rejse ud i ørknen i en vintage Land Rover. Din erfarne guide køre dig rundt, så du kan spotte eksotisk dyreliv, besøge en Beduin-lejr, ride på en kamel, nyde en middag under stjernerne og meget mere. Bestil din plads på denne fantastiske tur hjemmefra!

Fra 1218 kr
Morgentur til ørkenen

Morgentur til ørkenen

Kom med og oplev hvor sjovt der kan være i ørkenen! Lad vores erfarne safarichauffør tage dig ud på en spændende rejse. Mærk suset, som du kører gennem sandklitterne, besøg en kamelfarm og prøv en ny og sjov sport - sandboarding! Sikre dig din plads på denne sjove tur, bestil hjemmefra!

Fra 439 kr
Dansk